MANIPULEM FLOCS D'AVENA

 L'altre dia ens vem trobar unes taules d'experimentació amb dues safates plenes de flocs d'avena, culleres i llaunes. Adivineu que van fer les girafes? Doncs manipular, jugar, llançar i passar-ho molt i molt bé!!!



















PRACTIQUEM LA MOTRICITAT FINA

 Per tal de millorar la pinça vem preparar una sessió de motricitat fina amb oueres, tubs de paper de wc i nous. D'aquesta manera podien ficar i treure pels forats dels tubs o posar-les a dins de les oueres. I ho feien molt bé!! 













PASSEM SOTA EL PONT

 Les girafes estem descobrint poc a poc el nostre cos i les possibilitats de moviments que podem fer amb ell. Aprofitant que ens agrada molt enfilar-nos hem preparat una sessió de psicomotricitat on aquesta vegada s'ha de passar per sota i no per sobre del pont. I s'ha de dir que ho han fet molt bé!!


















GAUDIM DEL PATI

 Com ens agrada sortir al pati!!  Aprofitant les estonetes de sol ens posem la jaqueta i sortim a jugar amb els tobogans, els cotxes, les pilotes,... Que divertit!!











JUGUEM AMB PAPER DE DIARI TRINXAT

 Les girafes ens ho hem passat molt bé omplint la classe de paper de diari trinxat. Hem descobert un munt de possibilitats de joc tot posant i treient, llençant enlaire i amagant-nos a sota del paper. Que divertit!!










DESCOBRIM LA PASTANAGA!!

 Les girafes hem descobert la pastanaga i l'hem manipulat tot descobrint les diferents textures que podem aconseguir amb aquesta. Crua, bullida, ratllada, sencera. Quin escampall ens ha quedat!!


                                       













BUSQUEM OUS DE PASQUA

  Ja ha arribat la Pasqua i per celebrar-ho hem buscat ous de Pasqua en mig de tanta palla. No ens hem deixat ni un!!